Het lidgeld van de vzw Werkgroep Ecologie Tessenderlo (WETvzw) bedraagt € 10.
Wilt u ons echter extra steunen dan kunt u erelid worden. Erelid wordt u vanaf een bijdrage van € 15. De ereleden worden vermeld in het jaarboek (tenzij men dit niet wenst).

U kunt uw lidgeld storten op rekeningnummer BE06 0680 6125 5022 van Werkgroep Ecologie Tessenderlo vzw met vermelding: lidgeld 20xx.

De leden ontvangen om de drie maanden een nieuwsbrief of maandelijks onze nieuwsflash met  activiteitenkalender voor de komende periode en het actuele nieuws van de vereniging. Alle leden waarvan wij een mailadres hebben ontvangen onze nieuwsflash. Bezorg ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) uw mailadres indien u de nieuwsflash wil ontvangen.

Tevens ontvangen ze het jaarboek over het afgelopen werkjaar. Hierin bieden we een terugblik op de werking van de vereniging, naast allerlei  informatieve artikels.

Wenst u bijkomende informatie over het lidmaatschap, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De activiteiten van de WETvzw zijn vrij toegankelijk voor iedereen.